Categorie
Types
Oplossing

Trajectcontrolesysteem voor ANPR-camera's  

RTS ontzorgt de klant volledig bij de installatie van A tot Z. Het ReaTS-softwareplatform kan gekoppeld worden met verwerkingssoftware voor GAS5-sancties. 

Oplossing

Automatisatie dankzij ANPR-camera's 

ANPR-camera's bieden de mogelijkheid om verschillende processen te automatiseren. Koppeling met automatisatiesysteem, ERP-systeem en smart city sensoren mogelijk. 

Oplossing

Vrachtwagensluis detecteert vrachtwagens 

Een digitale vrachtwagensluis detecteert snel en eenvoudig vrachtwagens binnen een bepaalde zone. ReaTS bepaalt of het om doorgaand verkeer gaat of niet. 

Oplossing

Vaste- en mobiele ANPR-systemen werken snel en efficiënt  

Met een vast of een mobiel ANPR-systeem kan je efficiënt verkeersinbreuken vaststellen. Ze kunnen anderzijds ingezet worden om een bepaald gebied te beveiligen. 

Oplossing

Softwaresysteem voor de verwerking van ANPR-reads

Dit RTS-softwaresysteem voor lokale politiezones biedt de mogelijkheid om de inkomende reads van verschillende ANPR-camera's te verwerken. Er zijn verschillende gebruikerstoepassingen voorzien zoals dispatch, recherche en mobiele plug-in. Alle gegevens worden overzichtelijk samengevat in operationele en management rapportering. 

Oplossing

De RTS-mobiele camerabox 
Snel inzetbare en verplaatsbare camera 

RTS ontwikkelde en patenteerde tal van oplossingen voor snel verplaatsbare cameratoepassingen. De compacte en verplaatsbare MOBBOX is makkelijk inzetbaar tijdens evenementen of om overlast op te sporen. 

Oplossing

E-mailloos communiceren

Vandaag is het e-mailloze vrijdag! Wist je dat RTS heel wat systemen in huis vervaardigt waarmee werknemers in moeilijke omstandigheden (veel lawaai, ver van elkaar verwijderd) toch perfect en veilig met elkaar kunnen spreken? 
collega Pieter-Jan geeft enkele voorbeelden. 

Oplossing

Analyse van audio

RTS ontwikkelde een eigen systeem om geluid te detecteren aan de hand van discrete sensoren. De sensoren sturen meldingen en kunnen gekoppeld worden aan een cameranetwerk. 

Oplossing

Intelligente personensensor verzamelt gegevens bezoekersstroom 

Met een intelligente personensensor kan je heel wat waardevolle gegevens verzamelen om de dienstverlening en veiligheid in jouw museum, winkel, stad of park te verbeteren.