Snel en efficiënt communiceren  

Een intercomsysteem kan in een professionele omgeving gebruikt worden om snel en efficiënt te spreken tussen twee of meer personen. Dit kan zowel een vaste installatie zijn in bijvoorbeeld een ondergrondse parking, in een controlroom of op een vuilniswagen die rondrijdt. Onze oplossingen worden ingezet waar veiligheid en efficiëntie erg belangrijk zijn voor de medewerkers.  Is de oplossing voor u nog niet beschikbaar op de markt? Dan ontwikkelt RTS eigen intercoms, …  op uw vraag en maat.

Mail ons 

Intercoms

  • Spraaksysteem in een luidruchtige omgeving
  • Spraakcommunicatie tussen twee of meer personen
  • Draadloos of bekabeld
  • Ook in moeilijke omstandigheden waar veilig communiceren een must is 
  • Communicatie op vuilniswagens tussen chauffeur en beladers achteraan

TOEPASSINGEN

 

Communicatie op vuilniswagens met ICT204 

RTS ontwierp de ICT204 speciaal voor gebruik op vuilniswagens. Met dit systeem communiceert de bestuurder vlot en veilig met de persoon die achteraan op het voertuig staat of achteraan aan het werk is. Wordt er niet gesproken? Dan kan er automatisch muziek afgespeeld worden vanuit de autoradio naar de luidsprekers van de bediener achteraan op de vrachtwagen.

Het systeem bestaat uit een intercom unit in een DIN-formaat die gemonteerd kan worden in het dashboard van het voertuig, een kleine handmicrofoon met ophangclip (of optioneel een handsfree microfoon) en een compacte,
krachtige luidspreker in de cabine. Achteraan het voertuigkunnen tot 2 microfoons/luidsprekers met een push-to-talkveer gemonteerd worden.

intercom audiokit

Intercom audiokit : bewaking en audiocommunicatie op afstand 

Met de RTS-intercom audio kit krijgen gebruikers met een druk op de knop live-ondersteuning bij vragen of in nood. De kit is een plus om in te bouwen in uw apparaten met audiocommunicatie en bewaking op afstand. Deze intercomunit is voorzien van diverse aansluitingen voor verschillende microfoontypes, luidsprekers en hoofdtelefoons.

Dit Audio Kit systeem past het luidsprekervolume automatisch aan op basis van het omgevingsgeluidsniveau. Met het tijdsprofiel kan je een periode bepalen waarbinnen een telefoonnummer of een toegangscode geldig is. Er zijn max. 10 gebruikersslots voor het uploaden van gedefinieerde geluiden (bv. gesprokenbegeleiding of waarschuwingsberichten).

Te gebruiken bij temperaturen van -40°C tot 55°C. 

 

Industriële intercom

Industriële intercom: uitstekende communicatie in geval van nood 

De RTS-intercom met rode noodknop is ideaal om spraakcommunicatie te gebruiken in geval van nood. Zelfs in extreme crisisomstandigheden (bv. in een met rook gevulde omgeving) valt de intercom op dankzij de oranjekleur en de verlichte knop.

Dit duurzame systeem bestaat uit: een opvallende oranjekleur, 10W D-klasse versterker en is beschermd tegen stof, water en mechanische schade (bestand tegen ruwe behandelingen en ongunstige weersomstandigheden). Er zijn 2 geïntegreerde microfoons die achtergrondgeluidonderdrukken en een luidspreker tot 10W.

Te gebruiken bij temperaturen van -40°C tot 55°C

Referenties

Gent is tevreden van RTS
Sint-Niklaas is tevreden van RTS
Picanol Biscuiterie is tevreden klant van RTS
Bellewaerde tevreden klant van RTS
Harelbeke is tevreden van RTS
Temse is tevreden van RTS
Politiezone is tevreden klant van RTS
Clarebout
Ieper is tevreden van RTS
Waregem is tevreden van RTS
Terberg is tevreden klant van RTS
Degels Metal Ieper
Kortrijk is tevreden van RTS
IC Dien is tevreden van RTS
WVI is tevreden klant van RTS
Digipolis tevreden klant van RTS
Lochristi is tevreden van RTS
Ivago is tevreden van RTS
Airport Kortrijk is tevreden klant van RTS
Ecowerf tevreden klant van RTS
Menen is tevreden van RTS
Jan Yperman Ziekenhuis is tevreden van RTS
ESA tevreden klant van RTS
Roeselare is tevreden van RTS
Mc Bride is tevreden klant van RTS
Europort tevreden klant van RTS
Ronse is tevreden van RTS
Parko Kortrijk