Klaar voor uitdagingen op technologisch vlak 

Exact dertig jaar geleden, in 1991, startte Ronald Supply RTS op. Zijn eenmansbedrijf in het mooie Westouter groeide jaar na jaar en barstte al snel uit zijn voegen. Een verhuis naar Ieper was het logisch gevolg en enkele jaren later kwam een eerste medewerker aan boord.

RTS, gevestigde waarde binnen landschap van camerabewaking en straalverbindingen

Ondertussen is RTS een gevestigde waarde in het landschap van camerabewaking en straalverbindingen. RTS telt nu 15 medewerkers en jaarlijks blijven we groeien. Zowel in omzet als in aantal klanten. We willen elke toekomstige uitdaging op technologisch vlak met beide handen aangrijpen en verdere groei bewerkstelligen.

Welkom Lieven

Daarom zochten we extra ondersteuning binnen het management en hebben we een extra partner aangetrokken. Lieven De Meester zal zich focussen op de sales en de algemene leiding op zich nemen. Lieven De Meester, Master in de Ingenieurswetenschappen, kan terugblikken op een brede waaier aan ervaringen bij internationale B2B bedrijven. Tijdens zijn loopbaan heeft hij technische, engineering en commerciële teams aangestuurd zowel in België als in het buitenland.

Breder spectrum van eigen oplossingen 

Ronald blijft als bestuurder aan boord en concentreert zich in de toekomst nog verder op de technische ontwikkeling van het productaanbod. RTS zal een breder spectrum van eigen ontwikkelde productoplossingen aanbieden. Benedicte helpt jullie verder met alle algemene vragen en Pieter-Jan Machtelinckx garandeert het operationeel management van het bedrijf.

Dankzij deze uitbreiding is RTS klaar om verder te groeien en ook in de toekomst de beste en meest kwaliteitsvolle oplossing aan te bieden met de gekende persoonlijke RTS-aanpak!

Vragen? Contacteer: 

lieven(@)rts.be 

ronald(@)rts.be

pieterjan(@)rts.be

benedicte(@)rts.be